Retouren en herroepingsrecht

Retouren en herroepingsrecht 

Wilt u één of meer van de door u bestelde producten terugsturen, dan kan dat natuurlijk. U heeft alle producten 14 dagen lang vrijblijvend op zicht, gerekend vanaf de dag van bezorging. U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aankoopovereenkomst te ontbinden. Heeft u binnen deze 14 dagen de overeenkomst ontbonden? Dan heeft u nog eens 14 dagen om de producten retour te sturen (herroepingsrecht Burgerlijk Wetboek Boek 6 Artikel 230). Mocht u een artikel terug willen sturen of willen ruilen, belt u dan met 020-2612430. U kunt ook via contact@olida-plaids-dekens-en-sjaals.nl contact opnemen.

 

Wij stellen het zeer op prijs als u ons op de hoogte stelt van uw retournering. Hiervoor is dit Retourformulier 2 beschikbaar. De retourkosten voor de verzending komen voor uw rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na ontvangst van het geretourneerde product en na goedkeuring onzerzijds zal het gehele aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening terug worden gestort.