Babydeken, zacht en zonder kriebels

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 09:50

Toen een klant een sjaal besteld had in mijn Olida Pashmina webshop bleek dat ze eigenlijk een babydekentje zocht voor haar zoontje. De cashmere sjaal vond ze zelf wel heel erg mooi, maar hij was te dun om als deken te fungeren. Ik zocht in mijn voorraad dekens en plaids uit Nepal en vond deze lichte wit-grijze sjaal. Hij kriebelt niet en is zacht. Kan op allerlei manier worden ingezet om de baby warm te houden. Als wikkeldeken (bakerdoek) of in het wiegje. Maar ook in de kinderwagen houdt hij de baby goed warm. Kleine Jelle is er blij mee en mama ook. Ze was zo lief en kocht er nog eentje als cadeau voor een nog-te-komen baby. Oma haalde deze deken bij mij thuis op. Ook zij was enthousiast en stuurde mij later deze foto toe. Vandaar dat Jelle in deze blog model staat. Met toestemming.

Ik heb er op moment van schrijven nog drie exemplaren van.

Voor slechts € 17,50 per stuk een ideale oplossing. En de kleintjes in Nepal worden er ook beter van.

Babydeken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.